OBS: denne nettsiden er ikke i bruk f.o.m 1.1.2021

Menyer ut året

Nå er det lagt ut middagsmenyer for resten av året samt uke 1 i 2020.

Husk middagsbestilling for levering/henting senest siste vanlige arbeidsdag før helligdag/helg. I år er det flere dager i julen hvor vi hverken har middagsservering eller levering, men man har mulighet å bestille flere porsjoner på forhånd og fryse middagene man vil ha til senere.

De dagene vi ikke har middag så serverer vi allikevel både vafler, smørbrød, kaffe, kaker og annet godt. Vi har også en del (alt hjemmelaget) julekaker, pålegg og annet i frysedisken som man kan kjøpe og ta med seg for å spise en annen dag. Det er mulig kjøkkenet kommer til å lage enda mer godt i uken før jul. Ta turen innom oss og se hva vi har å tilby 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *