KAFETERIA STENGT: Ny informasjon om kafe’ og matlevering.

Vår kafeteria er nå helt stengt fra klokken 12 torsdag 19.mars, på ubestemt tid, også for beboere og ansatte, etter råd fra bydelsoverlegen.

Middagslevering går som normalt og man kan bestille middag før klokken 14, for å få levert middag neste virkedag. Bestilling/avbestilling må skje dagen før ønsket levering på hverdager, men bestilling/avbestilling til lørdag/søndag må skje senest fredag. Vi har ikke levering på helligdager.

For bestilling/avbestilling ring tlf: 22 22 80 07

Det er også mulig å forhåndsbestille for flere dager og uker i forveien.

Senteret leverer ikke utenfor huset i helgene, da må man selv gjøre avtale med hjemmetjenesten om henting.

Meny finner dere her på hjemmesiden. Det finnes også en egen side her som gjelder middagslevering, der står alt av informasjon.

Vi vil også minne pårørende om at bygget er stengt og kun de helt prekære tilfellene av adgang til huset for ikke-beboere vil prioriteres og avtales med husverten. Er det snakk om matlevering til beboere, så kan man bruke matleveranse-firmaer som meny.no, kolonial.no, matleveranser.no osv. Er ikke dette mulig, så må inngangen på baksiden av huset benyttes, i underetasjen. Da må man sprite/vaske hender før man går inn i bygget, benytte heisen, ringe på dørklokken, sette maten fra seg utenfor døren, heis ned og bruke samme utgang som man kom inn. Dette for å være sikre på at vi ikke får smitte inn i bygget.

Vi ber om at alle følger de råd som gis av myndighetene og at dere tar ekstra vare på hverandre. Er du bekymret for noen, så ta heller en telefon ekstra. Ikke vær redd for å ta kontakt om det skulle være noe.

Mvh Sagene Seniorsenter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *