OBS: denne nettsiden er ikke i bruk f.o.m 1.1.2021

Kafeteriaen er åpen med begrensede plasser

Kafeteriaen er åpen for alle, men vi har plass til maks 24 personer av gangen. Det er plass til 2 personer ved hvert bord. Dette grunnet smittevern. Åpningstiden er fra 11-15 hverdager og 12-14:30 i helger.

Middag serveres som vanlig fra klokken 13.

Alle må vaske hender før de går inn og ut av kafe og holde minst 1 meters avstand til hverandre. Er du syk eller har symptomer på covid 19, så må du holde deg hjemme. Alt av aktiviteter på seniorsenteret er fortsatt stengt, men vil åpne igjen til høsten fra ca uke 34. Har du spørsmål, så må du gjerne ringe vår resepsjon som har åpent fra klokken 9-15 på hverdager. Tlf nummer er: 22 22 80 07. Velkommen innom oss : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *